Na meer dan 20 jaar als toegewijde bakkersgast te werken namen Mark en Kathleen in september 2013 de fakkel over van bakkerij Canters te Grobbendonk.
Sedertdien verwelkomen zij u met hun jeugdig enthousiasme bij Bakkershuys37 in het hartje van de Kempen!
De belangstelling om terug het echte vakmanschap te ontdekken leeft bij de mensen.
Mensen willen niet alleen proeven maar ook zien, ruiken, horen, beleven wat er gebeurt bij de ambachtelijke bakker.
Gepassioneerd door het ambachtelijke en de puurheid van de producten, weten Mark en Kathleen hun klanten dagelijks te verwennen. Nog voor dag en dauw staan ze gedreven met hun ganse team paraat om voor u het lekkerste brood en gebak te bereiden.
Alles wordt kraakvers bereid met de beste kwaliteitsproducten en volgens de strengste hygiënische normen.
Kom het zelf ontdekken in één van onze winkels te Grobbendonk of Vorselaar.
BAKKERSHUYS37
Voorbeeld van Kempens ondernemerschap en ambachtelijke waarden.